Drop Here 1st~

Mee Segera!!

Saya Dan Mee Segeraku~

Hari ini actually aku tak tahu nak post apa dekat blog aku ini....
s...dok google-google kat lappy ni, aku terjumpa satu pic ni pasal mee segera.

Selalu makan mee segera kan??? haha~ aku tahu la,toksah nak kelentong la..haha, lagi-lagi budak-budak yang duduk hostel,kalau boleh hari-hari makan magie jer a.k.a mee segera, nak save duit kononnya. Tapi korang tahu apa kandungan sebenar dalam mee segera yang korang idam-idamkan itu??

meh tegnok sini..hehe~


so...sekarang?? mau makan lagi???
makan jer...hahaha~

p/s : kalau masak mee segera dinasihatkan air yang kita masak mee itu dibuang, gantikan dengan air masak yang lain, kerana kandungan bahan yang terlerai dari mee itu lebih berbahaya...kira buang, safe sikit la kot..haha..
      : JANGAN KERAP MAKAN MEE SEGERA!!!

6 comments:

Syiela O-lala said...

tiba tiba rasa kembang tekak plak. hadehh

Aimifiqa said...

adeh. feveret ni. huhu. lepas ni kene kurangkan la. haha. bukannye nak buang terus tabiat love maggi. =P

kai azmier said...

rasa lapa nak makan meggi lak lepas bace entry ne.. adeyh.. haha

AIMAN said...

megi paling bes makan kul 3 pagi. haha

Norasiah Nasir said...

tetiba je aku hirup kuah mee segera tu rasa mcm softlan

Norasiah Nasir said...

Tuan rumah : tgk nama i first tau link tu..banggaaaaaa