Drop Here 1st~

"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"

Assalamualaikum w.b.t

Tengok shoutbox harini ada sorang rakan blogger mengajak aku join kontest dia, actually semalam lagi aku tengok dah..cuma bz sikit nak buat, haha..bz la sangat, sory yer nelly~

So nelly, En. Jari join nelly punya kontest ok.

Nelly the strange
Syarat-syarat yang beliau letakkan adalah seperti berikut :
  1. Copy BANNER yang Miss Nelly dah sediakan dan linkkan ke entry beliau.
  2. Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk : 
  3. "Saya nak join bloglist Nelly The Strange" 
  4. Yang belum FOLLOW, sila follow lah dia .
  5. Korang pilih nak masuk kategori mana : Otai , Sempoi , Cool
  6.  Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini.
  7. Tarikh tutup: 29 MARCH 2011 
  8. Tag dekat 3 orang ok  
 Ok Miss Nelly saya mahu join kategori cool!! kenapa?? adakah saya kool?? haha..mungkin kot..teett!! ^^

disini saya tag rakan-rakan blog saya..






6 comments:

nelly said...

Terima kasih sudi join ya ..
=)

efa said...

moga tersenarai =)

fatynadia said...

tak paham dengan contest ini? just pilih nak masuk kategori mana ja ka?

anyways, thanks for tagging!

10jarijemari said...

nelly~sama2...menang ok?? haha
efa~moga2 lah kan..=)
fatyn~yes! rasa kool ker??sempoi ker?? or otai~ ^^^

~ch@wi~ said...

bakal menyusul..huhu..
tunggu2~

bunga said...

selamat berbloglist..