Drop Here 1st~

Petua : Melambatkan Rambut Uban

Assalamualaikum w.b.t

Rambut korang dah putih sebelum usia?? usah bazirkan duit pergi yunam tu, bazir je, baik belanje aku Tutti Frutti, haha...tapi kalau ader duit lebih, pergi jela, tapi kalau tak mampu disini ader petua nak melambatkan uban tumbuh sebelum usia, kalau tak nak uban langsung pun boleh, botakkan kepala korang haha...ape la aku mengarut ni~ heh~

Okeh, ni petua dia, simple like a beautiful gojes dimple, Selepas membasuh tangan ( selepas makan ), korang sapukan ke rambut. Tangan yang dibasuh tadi tidak perlu dilap, erti kata, tangan tengah basah - basah lepas basuh, makan plak gulai masak tempoyak, korang sapu terus kat kepala tu, InsyaAllah, rambut korang tidak beruban 

cuba lah~ tak rugi mencube...ngee~ ^_^


~10jarijemari~

1 comment:

yathi said...

masaallah ga ksmutan ga ya rmbt kta