Drop Here 1st~

Petua : Menguatkan Zakar Part I


Assalamualaikum w.b.t

sayang abang! muaaxxx! 

Pada hari jumaat yang mulia ini, ingin ku kongsikan petua yang patut dikongsikan semalam malam...kenape? sebab semalam adalah MJ..apekah MJ? haha...cari sendiri...buat-buat tatau lak, heh!


ok lets proceed with the petua


this is a simple petua for married person, terutamanya lelaki, tp kalau si isteri nak pun boleh, bagitau kat your hubby try next time okeh...hehe...


Sebelum bersetubuh, basuhkan/rendamkan zakar dengan air suam selama beberapa minit, ingat! air suam bukan air yang baru menggelegak atas dapur tu, mahu masak nanti, ak tak bertanggungjawab ok!. Ini akan menguatkan dan menegangkan lagi zakar korang.


mesti korang ingat aku pernah try kan? teett!, kalau try nak aplikasi kat mane? wasting ok!


well goodluck !!! 


petua ni saya perolehi dari sahabat saya... ^^


Aliff~


~10jarijemari berkongsi petua lagi~