Drop Here 1st~

Blog Saya Di Promote!!

Blog Aku Ke??

Dalam sibuk-sibuk aku berblogwalking...tibe-tibe terasa nak usha blog sendiri la plak, puas tengok blog orang, tengoklah blog sendiri , tgk ader orang komen-komen ker or orang datang singgah ker, macam biasa la, hampa and tak memberangsangkan...huhu...-_- Tapi dalam perhati kat shoutmix aku tu ade satu msg yang membuatkan aku teruja.....haha...ianya berbunyi :

" yaya dah promote"
from cikkyaya..13-12-2010 12.40pm

apekebenda la dah promote ni?? runsing aku...so klik la kat blog die and terbace entry dier yang berbunyi :

SAYA SAYANG MEREKA !

yaya beri lagi peluang kepada sape yang na yaya promote BLOG dye , yaya na cukup kan 100 blog . sila tekan blog mereka untuk melihat dengan lebih lanjut . entry ini akan berada selama 3 hari . harap maklum

waaa~ blog aku dipromote oleh cikyaya ni....huhuhu...terharu aku dibuatnya...yela before ni blog aku ni tak sape nak promote,blog pun macam ape je..hihih~ dia orang pertama yang promote my blog...

trimas Cikkyaya...^^

p/s: this entry khas saya buat untuk cikkyaya...
trimas daun keladi, lain kali promote la lagi yer..^^


6 comments:

cikk yaya said...

HAHA , welkam laaa !
no hal nyeee ;)

10jarijemari said...

it mean big to me..^^

cikk yaya said...

heks , okey ;)
hodoh laa header yaya tue
malu wooo ~

~ch@wi~ said...

huhu..same la bro..thanks cik yaya..huhu

10jarijemari said...

ok pe..kalo rase kureng..yer upgrade..nt lg ramai orang follow..^^

~~|| EzzaTy AriFfiN ||~~ said...

just new in blogging..hope u guys lalu blog sye.. =)