Drop Here 1st~

Freemason Di Malaysia??

Lokasi Freemason di Malaysia

Logo Freemason


Oleh : Muhammad Jamal
Universiti Utara Malaysia, Malaysia

Assalamualaikum w.b.t

Saya yakin ramai pembaca blog ini sudah mengetahui perkara berkaitan Freemason iaitu sebuah pertubuhan Yahudi yang ditubuhkan hasil manifestasi daripada penemuan buku-buku sihir di dalam bilik bawah tanah Masjid al-Aqsa. Akibat tentangan hebat daripada Raja-raja di Eropah pada ketika itu, golongan penyembah Syaitan (Satan) ini telah menjalankan satu konspirasi seperti yang tercatit di dalam buku-buku sejarah sekarang, iaitu 'Revolusi' atau 'Renaisance'.





Secara ringkas, revolusi ini telah berjaya menjatuhkan sistem pemerintahan beraja di Eropah. Walau bagaimanapun, masih terdapat negara di Eropah yang mempunyai Sistem Beraja. Antara yang paling menyerlah ialah United Kingdom (namanya saja sudah hampir membawa maksud New World Order@One World Government).

Sekitar tahun 1800, para pemerintah kerajaan England dikatakan telah mengamalkan 'sembahan syaitan'. Ini berikutan penemuan beberapa terowong bawah tanah yang dipercayai dijadikan lodge 'ritual' pertubuhan penyembahan syaitan ini. Jika dilihat dari pemakaian, kebanyakan pemerintah Inggeris ini adalah terdiri daripada golongan profesional, namun disebaliknya...

 George Washington

Penemuan tersebut pernah disiarkan di History Channel. Jika UK ialah 'pusat kewangan' tentera Dajjal atau lebih tepat lagi bangsa Yahudi, Amerika pula ialah 'pusat politik-ketenteraan' bagi mereka. Buktinya, Presiden Amerika yang pertama iaitu George Washington juga merupakan Presiden Freemason yang pertama.

Tidak hairanlah sekiranya sektor perniagaan di UK dikuasai oleh Yahudi, manakala bidang ketenteraan dan politik dunia yang dikuasai oleh Amerika sebenarnya dikuasai oleh Yahudi dibalik tabir.

Tahukah anda Freemason sebenarnya telah memainkan peranan penting dalam perancangan penubuhan negara bangsa Malaysia. Ini bermula apabila Dajjal yang gemar merantau ke seluruh dunia bagi tujuan mempelajari selok belok sesuatu kaum itu telah menemui suatu kaum yang hebat terutama dalam bidang pelayaran dan pertahanan. Puak Dajjal dan Yajuj Majuj ini amat takut dengan suatu bangsa dari 'Timur' kerana dari arah 'Timur'lah akan munculnya 'Panji Hitan Dari Timur' yakni bala tentera yang sebaik-baik tentera.

Masihkah anda ingat tentang peristiwa pembunuhan 'keturunan Rasulullah' yang dilakukan oleh golongan Wahabi di Arab Saudi suatu ketika dahulu? Selepas peristiwa itu, ramai keturunan Rasulullah yang berhijrah ke Malaysia dan Indonesia. Ini kerana, pada ketika itu keadaan di negara-negara Islam yang lain seperti Turki (jatuh ke tangan Mustapha Kamal Ataturk), Palestin, Pakistan, Iran mahupun Mesir amatlah tidak mengizinkan keturunan-keturunan Rasulullah ini berhjihrah ke sana. Dan satu-satunya tempat yang sedikit aman pada ketika itu ialah sebuah rantau di bahagian Timur yakni Alam Melayu. 

Diringkaskan fakta, Freemason telah merancang untuk membina sebanyak mungkin pangkalan-pangkalan tentera Dajjal (Kafir) di seluruh dunia. Lihatlah bagaimana Amerika menghantar kapal tentera USS George Washington untuk persiapan perang menghadapi satu-satunya negara Timur jauh yang degil untuk akur pada 'ideologi bodoh' Yahudi seperti One World Government.

Pangkalan Tentera Amerika di seluruh dunia

Di bawah ini, saya sediakan beberapa bahan-bahan yang berkaitan untuk renungan bersama. Kepada anak-anak Melayu yang 'sekular' dan masih terkena penyakit al-Wahn, saya doakan agar Allah SWT membuka pintu hati anda. 
Klik pada gambar untuk besarkan

Posisi Freemason- Dalam carta di atas "Secret Society" terdapat dalam Carta organisasi Illuminati. Di Malaysia Rotary Club, Lion Club dan lain-lain club di bawah negeri-negeri-negeri juga dibawah Freemason. Di Perak, pengurusi Lion Club dan Rotary Club ialah seorang daripada kerabat diRaja negeri.


Lodge Freemason di Penang

Lodge Freemason di Kedah

Lions Club di Kuala Krai

Lodge Freemason di Ipoh

Mosonic Hall Jalan Junid, Muar

Kuching, Sarawak.

Lihat juga gambar dibawah. Berikut adalah hasil pencarian di Google Maps. Rasanya ini bangunan apa? Mula-mula, saya juga tidak pasti gambar yang saya lihat di internet itu sama ada benar atau tidak. Jadi setelah dibantu oleh mesin pencarian buatan Yahudi ini sendiri, Google Maps telah menjawab 1001 pertanyaan saya. Rasanya bentuk bangunan ini ada kena-mengena atau tidak dengan logo Freemason? Mula-mula obelisk di Putrajaya, kemudian Pusat Konvensyen Putrajaya yang dikatakan menampilkan bentuk mata Dajjal (Illuminati). Kepada pengkritik, bukalah mata dan lapangkan minda anda sebelum memberi NASIHAT KOSONG kepada penulis. Ingatlah, anda sedang membaca sebuah artikel berkaitan 'KONSPIRASI YAHUDI'. Usah biarkan hidup anda diselubungi konspirasi!

Alamanda Putrajaya

Putrajaya Presint 5


Midvalley Kuala Lumpur


Suria KLCC



cuba la anda semua google pasal Freemason dan Illuminati ni, pasti akan terkejut dengan konspirasi yang sedang di jalankan.

Bersambung...

credit : MacJay.Net

~10jarijemari menari-nari berkongsi informasi~




11 comments:

nub said...

cari the arrival lam youtube..pastu divine..

fatynadia said...

nice. dekat penang pun ada.

Hafriz el-Muhammady said...

tp x nmpk sgt kaitan lions club 2 ler...bleh explain?

yg jlas nye kt ipoh...
trpampang bangunan freemason..huu~

biella93 said...

macam macam cara dorang buat . lagi lagi yg kt menara tuh . haishhh

mia.lia said...

rmi da bngkar sal bnda ni
dlm pd kite hrmt agama org,,ade gak bnda nih

Norasiah Nasir said...

errm..meremamng bulu roma..rupa2nyerr benda tu dkt dgn tmpt saya..Ya Allah ..

10jarijemari said...

nub~ tgk dah...huhuh....

fatiyn~ jaga2 taw mami~

10jarijemari said...

hafiz~ tgk dekat sini~
http://www.youtube.com/watch?v=PMshFhLBroQ

http://www.youtube.com/watch?v=bQeP_0cWSGM

http://www.youtube.com/watch?v=X8HG3hoYOYM

http://www.youtube.com/watch?v=J5nPZB9GAGI

10jarijemari said...

mia~ tau xper..perkara ini memang akan terjadi akhirnya...tapi sedarlah...yang baik pasti kan menang kelak~

10jarijemari said...

hafiz~ ada tambahan lg...cuba tgk dekat link sini

http://www.ibnuhasyim.com/2009/02/sultan-perak-murtad.html

KUCING rilek said...

sini ada maklumat tambahan.. :-)
(promote blog)
http://kucingrilek.blogspot.com/2010/10/secret-society-freemason-di-malaysia.html