Drop Here 1st~

Contest Aku Dan Kacamata

klik pic diatas untuk link ke beliau ^^

 Assalamualaikum w.b.t para blogger, stalker and seangkatan sekalian.
buat julung kalinya aku telah ditag untuk menyertai kontest 
'Contest Aku Dan Kaca Mata' 
oleh rakan baik ku. Mohd Chawi..hehe..
Oleh kerana aku telah ditag oleh beliau so...aku sahut cabaran beliau mane la tau leh menang.....perasan!!
tak rugi pun. tiada yuran kemasukan...
Mohd Syafiq Rosli this my best shot. Check it out...^^


Disini saya tag 2 orang member saya :


1. Fatynadia
2.Kai


Terima kasih tuan tanah ^^

5 comments:

~ch@wi~ said...

pergh...gile ar bro, macam artis wooo..huhuhu

Najwa Anuar ™ said...

woo pencabar terhebat nih..haha
nyway good luck!!

10jarijemari said...

berbekal kan spek pinjam. bdan y macam sasa, view yang menghijau+biru nya air...
haha...teett!!
artis la sgt!

Syafiq Rosli said...

toing2 tuan tnh dtg jenguk..nice pic..all da best ya

fatynadia said...

aigoOoo~ kat mana ni. macam kat proton city pun ada jugak. macam bukan jaaa. hihik