Drop Here 1st~

Orang Bagi Duit Setiap Hari??

Usaha Tangga Kejayaan!!!




Agak lama aku tak membuat entry baru...lame ke?? haha..baru selang 2-3 hari rasenye...tapi macam dah lama...selalu update pasal cintan cintun bagai haha~...padahal tak bercinta pun...sekeliling aku ni ha! tengah hangat bercinta...walawei~ jaga batas yer bro-bro n lad-lad sekalian.
actually aku sibuk...sibuk?? yela sibuk dengan memikirkan wang yang hampir sikit dan demi sedikit melayang entah kemana, boros kot, haha...teett~ kalau nak fikir je, sampai bila la uang akan datang kan??


so satu hari tu ader la sorang hamba Allah ini menawarkan kepada aku cara untuk menjana duit?? menjana?? hmm...err...macam nak tarik orang jer mamat ni...tapi tak apa. Memandangkan aku pun mencari solusi atasi masalah yang dihadapi sekarang, so dia ada bagi aku link ni, dia suruh baca, luang kan 5minit,so baca la....bla..bla...n blaa...


WOW!! menarik!!


dengan pantas aku cakap kat membe aku yang best tadi mahu join~ hahaha....Mesti korang kate aku gila kan?? ya! memang aku gila...hahaha~


tahu apa yang menarik minat aku pasal buat duit ni?? ni aku cerita sikit..


1. bisnes ini tidak perlu mencari downline
2. hanya perlu mengeluarkan modal yang sikit
3.payment masuk tiap-tiap hari.
4.Mempunyai bonus!!
5.Rajin kerja, banyak dapat bonus!!


so..sekarang ni aku pun telah join dan no.3 diatas ini telah pun aku rasai. No.2 telah aku jalankan, dan sekarang no.5 aku sedang usaha kan, hanya menunggu no.4 jer, no.1 akan datang apabila kita berusaha ^^


kalo berminat and mahu tahu lebih lanjut, korang boleh pergi ke link ini sebab nak cerita panjang pun malas sebab aku dah buat blog pasal ni. Blog ini aku buat khas dan menyenangkan mereka-mereka yang ingin turut sama menyertai.


oppss!! satu lagi nama bisnes ini ialah fastrack-inc haha...last-last baru nak bagitahu kan?? saje nak surprise...^^


kat facebook pun ade gak, klik sini 







No comments: