Drop Here 1st~

25 Random Facts About Me



Assalamualaikum w.b.t


Apa khabar kalian?? adakah anda sehat?? emosi sehat?? jasmani sehat?? iman sehat?? kalau semua sehat, alhamdulillah, maklumlah 2 3 hari ni hujan dekat bandar diraja ini ^^. Memanjang jer hujan matahari pun dah jarang-jarang nampak.


Kelmarin bertarikh 28hb Januari, aku mendapat titah dari seorang gades bernama qila yang menyatakan bahawa aku telah ditag untuk membuat 25 random things about me...


thanks for tagging me qila...


here my best shot!



v
v
v


"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."
v
v
v
10.1
seorang yang tidak hensem! gades y melihat aku memerlukan 'mata' yang tajam untuk nampak kehenseman sebenar aku...haha..
v
v
v
10.2
dah berpunya yang pasti!! ^^
v
v
v
10.3
mempunyai 2 henset, cik norkiah dan encik sonyl.
v
v
v
10.4
membuat kerja gila aku suka...tak perlu rancang untuk buat sesuatu, buat dulu barulah rancang, baru gempak!
v
v
v
10.5
ada katil queen bed tap tilam single bed...hmm..macam mana la kan..
v
v
v
10.6
tidak merokok tetapi layan shisha...haha...ting tong gak la...^^
v
v
v
10.7
makan tidak mengikut waktu, lebih suka mengikut perut
v
v
v
10.8
punyai anak buah yang bilangannya melebihi 10jarijemari.blogspot.com
v
v
v
10.9
suka kucing!
10.10
v
v
v
10.11
pernah tidur dalam khemah yang telah dimasuki air a.k.a berkubang.
v
v
v
10.12
seorang yang gila gadget, hanya gila pada gadget tapi tak mampu memiliki gadget tersebut.
v
v
v
10.13
tak boleh tengok perempuan seksi, rasa nak penampar jer...haha...
v
v
v
10.14
pernah membela kucing,ikan,hamster, dan burung sepanjang hidup.
v
v
v
10.15
tenang bila berhadapan dengan lintah dan pacat.
v
v
v
10.16
mempunyai satu ketawa yang menjengkelkan..haha..^^
v
v
v
10.17
pernah menaiki kapal terbang sekali seumur hidup, sedih bukan..
v
v
v
10.18
mempunyai kampung yang terletak bukan di Malaysia, di mana ya?? ^^
v
v
v
10.19
membawa kereta dengan laju boleh menghilangkan mengantuk aku ^^
v
v
v
10.20
aku ada nickname artis, hebat kan?? teett!
v
v
v
10.21
imaginasi aku sangat lah power! 
v
v
v
10.22
tak tahu main gitar
v
v
v
10.23
teringin nak pergi jepun, siapa nak pergi sane, aku nak ikut boleh?? 
v
v
v
10.24
seorang yang bermata empat.
v
v
v
10.25
mempunyai 2 blog 10jarijemari.blogspot.com dan 5minitsahaja.blogspot.com


akhirnya!! 
siap sudah...


sekarang aku nak tag orang..muahahaha~


http://fatynadia.blogspot.com/
http://beletiaq.blogspot.com/
http://pwincessima.blogspot.com/
http://episodkehidupanku.blogspot.com/
http://www.hannanalqudsey.com/
http://kesahygtakterkesah.blogspot.com/
http://ctliyana86.blogspot.com/
http://strawberryna76.blogspot.com/
http://puterakram.blogspot.com/
http://cacako.blogspot.com/
http://myheart-norshuhada.blogspot.com/
http://sheissyiela.blogspot.com/
http://tweightynuts.blogspot.com/
http://schalollipopstarzgurlz93yahoocom.blogspot.com/
http://daiaziz.blogspot.com/
http://ecahfancyblue.blogspot.com/
http://luahanfikiran.blogspot.com/
http://gary-danial.blogspot.com/
http://reddishbubbleblownaway.blogspot.com/
http://lemboo-koko.blogspot.com/
http://missfatihah.blogspot.com/
http://our-wedding-journal.blogspot.com/
http://fairuzzainal.blogspot.com/
http://littlemyrashmallow.blogspot.com/
http://pearl-jade86.blogspot.com/


p/s : dah buat entry ni, habaq mai. nak tau pasai hangpa sume~


~10jarijemari menari-nari berblogging~


14 comments:

~ch@wi~ said...

orait2..tunggu giliran aku pulak..hahaha

fatynadia said...

i dah buat dah. u lambat sangat tag
ni link dia : http://fatynadia.blogspot.com/2010/11/25-random-fact-about-me.html

fatynadia said...

hai bang. tak boleh tengok perempuan seksi rasa nak penampaq ka?

bukan rasa nak tergoda atau menggoda? haha

fairuzhani said...

hahah.nnt lah

nub said...

wahha. reveal sudah.. hehe

Ai Ni.. said...

fakta 23 tu sama lah saya..ti nak pegi ajak dan sponsor skali ya..hihi..:D
emm..nanti jugaklah buat ni..insyaAllah..huhu..
papepon..maseh sgt2 tag saya..

mimieux said...

huish..smpai 25..adoiiiii....byknyaa

LittLeMyRsHMaLLoW said...

kenape num 10 takde ?
hehe~
tak cukup syarat nih ! !
=p

http://littlemyrashmallow.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me.html

dah buat juga...
thanks tag myra !

10jarijemari said...

myra~ nak tau nape takde no 10?? 10 merangkumi semua...hihi~

mimi~haha...byk ke?? sikit kan..=)

fatin~memang nak penampar! haha...

aini~ jom?? =p teett!

nub~ yes! finally reveal~

fairuzhani~ ok =)

chawie~ orait bro!

the c0lourfull m0nster said...

thax tag..
da siap nnt hana bg link..
:)

Syiela O-lala said...

dah buat :)

http://sheissyiela.blogspot.com/2011/02/jum-kenal-aku-melalui-25-random-facts.html

sembil9n said...

byak nye =_=

mimieux said...

dah wat,..ehhe...http://beletiaq.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me.html

ima althafunnisa' said...

ima da wat...!!!
sile terjah link ini..;)

http://pwincessima.blogspot.com/2011/02/25-random-facts-about-me.html